Consultanta

În legatură cu orice problemă sau informație, vă rugăm să contactați unul dintre consultanții noștri:

 • Director executiv - Paul Grigoraș

  Director executiv - Paul Grigoraș

  0740 300 363
  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • Director vânzări - Adrian Boteanu

  Director vânzări - Adrian Boteanu

  0740 300 399
  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • Director soluții CIT - Sorin Berca

  Director soluții CIT - Sorin Berca

  0758 013 348
  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • Director economic - Ileana Niculae

  Director economic - Ileana Niculae

  0740 300 342
  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • Servicii clienți - Nina Tudor

  Servicii clienți - Nina Tudor

  0748 119 803
  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  Ghid Comanda

  ALDO Security asigură o fluiditate a relației cu partenerii săi pe fiecare palier al afacerii. Pentru ca experiența să fie nu doar securizată, ci și securizantă, ALDO Security pune la dispoziție facilități de ultimă oră. Puteți urmări comanda dumneavoastră de sigilii de securitate pe tot parcursul său. Progresul comenzii poate fi monitorizat constant – iar accesul se face printr-un soft specializat care garantează acuratețea și confidențialitatea operațiunii.

  Cum comand

  Comanda sigiliilor de securitate

  Metodele acceptate de comanda sunt prin email sau fax. Alte tipuri de metode (telefon, SMS etc) nu sunt acceptate.

  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  Fax - 021.326.37.21

  Pentru validarea comenzii, SDSC (sistemul digital de supraveghere al comenzilor) va emite un email de confirmare.

  In cazul in care exista erori, omisiuni sau Clientul doreste sa schimbe ceva in cadrul acesteia, Clientul este rugat sa contacteze ALDO SECURITY prin mail si/sau telefon in maxim 24 ore de la primirea email-ului de confirmare. In caz contrar, comanda va fi considerata valida.

  Comanda minimă de sigilii de securitate

  Comenzile se lanseaza pentru cutii complete (1000, 500 sau 200 de bucati, in functie de modelul sigiliului ales de catre client). Se pot lansa comenzi si pentru cantitati mai mici (pentru modele selectionate de ALDO SECURITY) dar vor fi cantitati in multiplu de 100, iar preturile vor fi diferite.

  Cum platesc

  Modalitati de plată

  Sigilii de securitate standard inseriate - plata se face in avans (proforma) sau ramburs prin curier, pentru comenzi avand o valoare mai mica de 350 Euro (echivalent RON).

  Sigilii de securitate personalizate - plata se face in avans, pe baza unei facturi proforma, pentru comenzi mai mici de 350 Euro (echivalent RON) sau la termen, conform unui contract incheiat intre Vanzator si Cumparator.

  Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii, in conformitate cu legislatia comerciala in vigoare.

  Termeni si conditii

  DEFINIȚII ȘI TERMENI

  ALDO Security – este denumirea comerciala a S.C. ALDO SECURITY SRL., persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in Bucuresti, Strada Susita, nr 5, Sector 1, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/2223/1999, cod unic de inregistrare fiscala RO11547578.

  Citește mai mult:Termeni si conditii

  Politica de confidentialitate

  Protecția datelor personale

  Informatiile personale ale Clientului sunt stocate intr-un server securizat si sunt accesibile doar unui număr limitat de persoane care au drepturi speciale de acces la acest sistem.

  ALDO Security nu vinde, comercializeaza sau transfera către terti informatiile personale.

  Livrare

  Termen de livrare sigilii de securitate

  Termenul de livrare a sigiliilor este cuprins intre 1 zi si 8 zile, in functie de model, disponibilitate, metoda de marcare, grad de incarcare al productie, etc.

  Transport sigilii de securittate

  Preturile sigiliilor ofertate NU includ transportul.

  Produsele vor fi expediate prin curier expres, iar costurile de transport vor fi achitate de beneficiar.

  Livrarea comenzilor se poate face la sediul clientului, cheltuielile de transport fiind suportate de societatea noastra DOAR pentru comenzile ce depasesc valoarea de 200 euro.

  Produsele achitate devin proprietatea Beneficiarului, iar riscurile aferente transportului (intazieri, deteriorari ale coletelor etc) cad in sarcina acestuia.

  Inscriptionare gratuita

  Inscripționarea sigiliilor de securitate comandate la noi se face cu tehnologie laser de ultimă generație si este GRATUITA!

  Gravura cu laser, care este un subset de marcare cu laser, este soluția folosiri laserului pentru a grava un obiect. Marcarea cu laser, pe de altă parte, include o categorie mai largă de metode pentru a lăsa urme pe un obiect care duce la schimbarea culorii din cauza modificării chimice / moleculare, carbonizare, spumare, topire, ablație, și altele a suprafeței marcate. Tehnica nu implică utilizarea cernelurilor și nici a dispozitivelor care intră în contact cu suprafața de gravare și se uzează, oferindu-i un avantaj față de tehnologiile alternative de gravare sau marcare în care cernelurile sau capetele dispozitivelor de marcare trebuie înlocuite în mod regulat.

  Impactul marcajului cu laser este mai pronunțat pentru materialele "laserabile" special concepute și, de asemenea, pentru unele vopsele special concepute pentru acest tip de imprimare. Acestea includ polimeri sensibili la laser și aliaje metalice noi. Sigiliile de securitate din plastic au un aditiv special impregnat în material care este sensibil la lungime de undă a laserului prin care rezultă imprimarea cu laser pe sigiliile din plastic. Sigiliile metalice fiind fabricate din metale și aliaje care sunt materiale rezistente la căldură, marcarea lor cu laser necesită o iradiere laser cu unde de înaltă densitate. Deci puterea laserului duce la topirea metalului, iar puterea de vârf determină evaporarea materialului metalic al sigiliilor de securitate.

  Mașinile pentru gravarea cu laser și marcarea cu laser sunt aceleași, astfel încât cei doi termeni sunt uneori confundați de cei fără cunoștințe sau experiență în practică.

  Odată ce imprimarea cu laser se face pe sigiliile de securitate, fie ele sigilii din plastic sau metal, aceasta este o soluție de imprimare permanentă. Imprimarea cu laser este foarte rezistentă la substanțele chimice, zgârieturi sau alte acțiuni mecanice în comparație cu soluțiile de imprimare de tip transfer termic.

  Aldo Security are 14 unități de marcare cu laser (YAG și UV) de tip unitate de sine stătătoare sau integrate în stații automate.

  Contactati-ne!

  telefonTel: +4021.326.37.20
  Fax: +4021.326.37.21

  emailsuport@aldosecurity.ro

  adresaSediu social: Șușița 5, Sector 1

  013275 București

  adresaPunct de lucru: A1 Business Park

  Aleea Cami 6

  077096 Dragomirești Deal, Ilfov

  SEALS EXPERT este marca înregistrată a ALDO SECURITY.

  Navigare usoara