Despre noi

DORIAN PÎRVULETE Fondator ALDO SECURITY

Dorian Pîrvulete

DORIAN PÎRVULETE Fondator ALDO SECURITY

Inginer de profesie, cu cunoștiițe superioare și solide în ingineria electrică, și-a îmbunătățit permanent cunoștiințele și practica de afaceri prin absolvirea de cursuri de specialitate și prin interconectarea permanentă cu liderii mediului de afaceri românesc.

Un om cu carismă și viziune, pionerul soluțiilor de securizare și sigilare în România, business angel, tată a doi copii, care iubește oamenii și viața.

Trăiește liber și este pasionat de bucătaria fină având și cursuri de specialitate absolvite, de navigația marină și de sporturi nautice și schi alpin.

Inceputuri

Tehnologie ultramodernă, inscripționare laser

Inceputuri

În 1997 a fondat ALDO SECURITY, prima companie care garanta securitatea expedierilor oricăror tipuri de colete atât în România cât și la nivel global. Totul de la plicuri de dimensiune redusă, dar de importanță semnificativă, până la încărcătura de mare tonaj a containerelor maritime. Sigiliile de securitate pentru contoarele de utilităti, precum gaze, curent electric și apă, au făcut parte integrantă din pionieratul ALDO SECURITY în piața soluțiilor de sigilare de securitate.

Transporturile de mărfuri pe apă, fluvială sau maritimă, pe cale aeriană, transporturile rutiere de marfă, locale sau internaționale, sau cele pe calea ferată au putut fi urmărite pentru accesul neatorizat de-a lungul traseului urmat la marfa transportată, iar compania a produs, personalizat și comercializat sigilii din ce în ce mai performante şi încuietori cu funcţii tot mai specializate odată cu interacțiunea tot mai strânsă cu cerințele și nevoile de securitate ale clientilor din ce în ce mai numeroși.

Dezvoltare

Livrare din stoc peste 7 milioane de sigilii pentru 70 modele

Dezvoltare

În prezent, ALDO SECURITY produce sisteme și soluții integrate de urmărire (trasabilitate și securizare) pentru toate marile industrii naționale și internaționale, respectiv transporturi, energie, industrie extractivă și de distribuție petrol și gaze, ANSVSA, servicii bancare și cash in tranzit, servicii curierat, turism, noua industrie a vânzărilor online, având astăzi în protofoliu un număr de peste 6000 de clienți.

În mod firesc, in 2017, ca o nouă direcție de dezvoltare, a fost înființată compania CROTAG INTERNATIONAL, cu obiect unic de activitate în identificarea animalelor, atât la nivel național cât și global, companie care face parte din grupul de firme ALDO.

În 2019, continuând dezvoltarea raportată la cererea de piață, apare nevoia din ce în ce mai mare de securizare în domeniul turismului, respectiv securizarea bagajelor în aeroporturi, hoteluri, atât în posesia turistului dar mai ales în zonele de așteptare, depozitare șamd. TRAVEL SEAL este acum o subdiviziune importantă pentru ALDO SECURITY, responsabilă cu sigiliile din plastic pentru bagaje precum trolere, genți de voiaj, rucsacuri, genți de mână, etc.

TRAVEL SEAL este un accesoriu chic, delicat dar mai ales indispensabil, un sistem de securizare compus dintr-un sigiliu care blochează cheițele fermoarului de mâner sau de alt punct fix al valizei și un name tag. Poate fi folosit o singură dată și nu poate fi închis la loc. Fiecare sigiliu TRAVEL SEAL este inscripționat cu un număr unic de identiifcare, personalizat cu numele tău sau al companiei tale. TRAVEL SEAL poate fi utilizat astfel ca un bun marker de promovare al oricarui brand, indiferent de industria în care activează.

Extindere

Producție automatizată securizată

Extindere

ALDO SECURITY furnizează soluții de securitate în toata Europa şi își extinde constant operațiunile în toată lumea.

Deoarece lucrează cu cei mai buni specialişti în domeniu, dezvoltă tehnologie proprie de ultimă generație, de tip software și hardware, răspunde aplicat, prompt şi flexibil la nevoile de sigilare de securitate ale clienţilor, ALDO SECURITY a dezvoltat noi parteneriate globale devenind astfel un furnizor major de soluții de securitate alături de partenerii și distribuitorii săi din toată lumea.

În acest sens, pentru promovarea și vânzarea soluțiilor de securitate pe piețele externe, ALDO SECURITY a creat platforma de internet Seals Expert disponibilă în limba engleză, ca limbă principală de circulație internațională, precum și în limbile specifice fiecărei tări unde s-a dorit promovarea produselor și servicillor ALDO SECURITY. Printre aceste țări se regăsesc Italia, Germania, Austria, Grecia, Ungaria, Bulgaria și Croația. Clienții Seals Expert actuali se regăsesc pe toate continentele.

Echipa

Echipa Aldo Security

Echipa

Echipa ALDO SECURITY se extinde și se perfecționează în mod constant. Fiecare departament lucrează pe un fundament de experienţă, cu vârfuri de capacitate și indicatori de performanță.

Tineri, inspiraţi, dedicaţi și pasionați de tehnologie, echipa ALDO s-a format alături de fondator și sub îndrumarea permanentă a acestuia. Au evoluat și au crescut odată cu business-ul pe care acum îl cunosc în profunzime şi pe care îl dezvoltă în conformitate cu cerințele și evoluția pieței sigilării de securitate.

Împreună, au dezvoltat pe parcurs, un soft dedicat și personalizat nevoilor companiei și clienților săi, care garantează înregistrarea comenzilor în baze de date și urmărirea acestora de către beneficiar în timp real, cu garanția inserierii unice, eliminand astfel riscul de dublare a codului sau anularea unicității.

Echipa

 • Director General - Dorian Pirvulete

  Director General - Dorian Pirvulete

  0746 300 335
  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • Director executiv - Paul Grigoraș

  Director executiv - Paul Grigoraș

  0740 300 363
  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • Director vânzări - Adrian Boteanu

  Director vânzări - Adrian Boteanu

  0740 300 399
  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • Director soluții CIT - Sorin Berca

  Director soluții CIT - Sorin Berca

  0758 013 348
  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • Director economic - Ileana Niculae

  Director economic - Ileana Niculae

  0740 300 342
  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • Economist - Doroteea Stanciu

  Economist - Doroteea Stanciu

  0743 015 834
  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • Servicii clienti - Nina Tudor

  Servicii clienti - Nina Tudor

  0748 119 803
  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  SC ALDO SECURITY srl

  CUI: RO11547578
  NR. Reg: J40/2223/1999
  Capital social: 1000000 RON
  Cont: RO68RNCB0072044161910001
  Banca Comercială Română

  Sediu social:
  Șușița 5, Sector 1
  013275 București, România

  Punct de lucru și corespondență:
  A1 Business Park
  Aleea Cami nr.6,
  077096 Dragomirești Deal, Ilfov

  +4021.326.37.20

  +4021.326.37.21

  Contactati-ne!

  telefonTel: +4021.326.37.20
  Fax: +4021.326.37.21

  emailsuport@aldosecurity.ro

  adresaSediu social: Șușița 5, Sector 1

  013275 București

  adresaPunct de lucru: A1 Business Park

  Aleea Cami 6

  077096 Dragomirești Deal, Ilfov

  SEALS EXPERT este marca înregistrată a ALDO SECURITY.

  Navigare usoara